Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зробіть свій внесок, щоб у чистій громаді вітати весну

Дата: 26.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 777

Фото без опису


Шановні мешканці Новогалещинської селищної ради! 

З приходом весни прокидається природа, а разом із нею, у душі кожного із нас прокидається бажання щось покращити, відродити, створити.
Кожного року Новогалещинська селищна рада разом з комунальним підприємством на території всієї громади проводить двомісячник з благоустрою. В цьому році весна прийшла до нас разом із світовою проблемою – COVID–19. На всій території України, і  наша громада не являється виключенням, з метою запобігання поширенню коронавірусу запроваджено відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи. Але це не означає, що за цей період ми повинні потонути в смітті. Тому ми звертаємося до вас з проханням  долучитися до прибирання, дотримуючись запроваджених карантинних заходів (не допускати скупчень людей)! Мешканців приватного сектора та багатоквартирних будинків закликаємо привести у належний стан території прилеглі до домоволодінь та прибуткові території. Нагадуємо, що в селищі налагоджено збір та вивіз сміття з приватних помешкань та житлових масивів багатоквартирних будинків згідно з графіком. Тому велике прохання користуватися послугами комунального підприємства, викидати сміття на причіп трактора, а не виносити зі свого двору і кидати в узбіччя, як це робить один наш депутат, показуючи «ГАРНИЙ» приклад своїм виборцям.

Сподіваємося, що кожен мешканець громади зробить свій внесок у спільну справу, щоб у чистому та затишному селищі вітати весну.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь