A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зробіть свій внесок, щоб у чистій громаді вітати весну

Дата: 26.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 727


Шановні мешканці Новогалещинської селищної ради! 

З приходом весни прокидається природа, а разом із нею, у душі кожного із нас прокидається бажання щось покращити, відродити, створити.
Кожного року Новогалещинська селищна рада разом з комунальним підприємством на території всієї громади проводить двомісячник з благоустрою. В цьому році весна прийшла до нас разом із світовою проблемою – COVID–19. На всій території України, і  наша громада не являється виключенням, з метою запобігання поширенню коронавірусу запроваджено відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи. Але це не означає, що за цей період ми повинні потонути в смітті. Тому ми звертаємося до вас з проханням  долучитися до прибирання, дотримуючись запроваджених карантинних заходів (не допускати скупчень людей)! Мешканців приватного сектора та багатоквартирних будинків закликаємо привести у належний стан території прилеглі до домоволодінь та прибуткові території. Нагадуємо, що в селищі налагоджено збір та вивіз сміття з приватних помешкань та житлових масивів багатоквартирних будинків згідно з графіком. Тому велике прохання користуватися послугами комунального підприємства, викидати сміття на причіп трактора, а не виносити зі свого двору і кидати в узбіччя, як це робить один наш депутат, показуючи «ГАРНИЙ» приклад своїм виборцям.

Сподіваємося, що кожен мешканець громади зробить свій внесок у спільну справу, щоб у чистому та затишному селищі вітати весну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь