A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звернення голови громади

Дата: 26.03.2020 13:23
Кількість переглядів: 2364

Фото без опису

Шановні мешканці Новогалещинської об’єднаної територіальної громади!

Ви всі знаєте, яке випробування на сьогодні прийшло не лише в десятки країн світу, але й в Україну.
Коронавірусна інфекція продовжує ширитися країнами, рахунки хворих йдуть на сотні тисяч. Цю ситуацію потрібно сприймати серйозно, розуміючи власну відповідальність. І кожному з нас слід вчинити дії, які б унеможливили поширення вірусу на території громади.
Органами виконавчої влади Новогалещинської селищної ради запроваджені карантинні заходи, які покликані не допустити захворювання мешканців громади, захистити здоров’я і життя людей. Адже загроза захворіти значно зменшується, якщо люди дотримуються режиму самоізоляції. Обмежено кількість працюючих – припинено навчання у ліцеї та закрито дитсадки, припинено проведення будь-яких масових заходів на території Новогалещинської ОТГ в усіх 12-ти населених пунктах. Застосовано можливості переведення працівників на віддалений режим роботи.
Постанова Кабінету Міністрів чітко регламентує нашу поведінку під час карантину. Ці заходи покликані захистити нас від зараження і поширення інфекції.
На сьогодні відпрацьовано алгоритми дій лікарів, органів виконавчої влади, працівників відділу поліції.
Я розумію, що під час карантину значні збитки матиме сфера бізнесу, підприємці, і те, наскільки складно їм буде відновити свою роботу. Але людське життя значно дорожче! Тож ситуація вимагає від нас суворих обмежень задля захисту здоров’я і життя мешканців всієї громади. Чітко зазначено, які об’єкти торгівлі працюватимуть, а яким довелося призупинити свою роботу.

На вході в кожен магазин розміщені правила відвідування. Тож прохання дотримуватися цих правил, дбаючи про свою власну безпеку та безпеку своїх близьких.

Торгівля на ринку на період оголошення карантинних заходів заборонена!

Окреме прохання до осіб, що повернулися з-за кордону: одразу після приїзду зателефонуйте своєму сімейному лікарю та до органу місцевого самоврядування (тел.: 066 529 00 03, тел.: 096 322 89 21) і обов’язково перебувайте на самоізоляції 14 днів.

Шановні батьки! На період оголошеного карантину заборонено користуватися дитячими майданчиками. Знайдіть заняття та розваги для своїх дітей в колі сім’ї. Зрозумійте, карантин – це не канікули! Подбайте про безпеку малечі, поясніть прості правила та забезпечте перебування дітей вдома! Слідкуйте, щоб ваші діти були постійно під наглядом і дотримувалися карантинних заходів!

Прошу зберігати спокій та віднестися з розумінням до цієї непростої ситуації! Все, що необхідно зробити в такій ситуації, органами місцевого самоврядування робиться – і в організаційних, і в фінансових заходах. Ми готові отримувати від вас телефонні звернення щодо проблем і прохань, які виникнуть в цей період. Ми будемо втручатися в кожну ситуацію, коли мешканцям нашої громади буде потрібна допомога.
Відпрацьована ціла низка заходів, які повинні не допустити поширення коронавірусу на територію нашої громади. Закликаю всіх до взаємної відповідальності, витримки, суворого дотримання всіх передбачених на період карантину заходів. Спільними зусиллями ми подолаємо це випробування і повернемося до нормального життя.
Щиро бажаю всім вам витримки, глибокого розуміння ситуації, відповідальності і міцного здоров’я!

З повагою, Новогалещинський селищний голова Світлана Самсонова.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь