A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять другої сесії сьомого скликання від 10.02.2020

Дата: 13.02.2020 08:47
Кількість переглядів: 322

Протокол засідання тридцять другої сесії сьомого скликання

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії

Рішення №2 Про внесення змін до рішення №3 тридцятої сессії сьомого скликання "Про бюджет Новогалещинської селищної отг на 2020" від 23.12.2019

Рішення №3 Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської отг за 2019

Додатки до рішення №3 + звіт

Рішення №4 Про затвердження розпорядження селищного голови в міжсесійний період

Рішення №5 Про забезпечення Постанови Полтавського апеляційного суду

Рішення №6 Про затвердження Положення про порядок зняття з балансу Новогалещинської селищної ради та інших підприємств, установ та організацій житлових будинків, у яких приватизовано або викуплене житло та передачу їх у власність громадянам, юридичним особам

Рішення №7 Про включення до структури КНП "пришибський ЦПМСД"

Рішення №8 Про надання згоди на прийняття в комунальну власність сміттєвоза з боковим завантаженням з додатковим обладнанням

Рішення №9 Про внесення змін до структури апарату а штатного розпису Пісківської сільської ради на 2020 рік

Рішення №10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Козло Г.С.

Рішення №11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Горбашко О.М.

Рішення №12 Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою ТОВ "Біланівський ГЗК" зі зміною цільового призначення

Рішення №13 Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою ТОВ "Біланівський ГЗК" зі зміною цільового призначення

Рішення №14 Про надання дозволу на розробку проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власніть гр.Подорожньому В.С.

Рішення №15 Про надання дозволу на розробку проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власніть гр.Олійник К.В.

Рішення №16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Новогалещинської селищної ради

Рішення №17 Про затвердження проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр.Безуглій Т.Г.

Рішення №18 Про затвердження проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Швидь А.О.

Рішення №19 Про затвердження проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Фидрі Т.А.

Рішення №20 Про затвердження технічної документації із землеустою щодо надання земельної ділянки у власність гр.Козаченко М.І.

Рішення №21 Про надання дозволу на розробку проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власніть гр.Корнієнко С.Ю.

Рішення №22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власніть гр.Домашенко Л.І.

Рішення №23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Максимчука В.О.

Рішення №24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Подобашенка В.Ю.

Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр.Матюхи В.Ф., Матюхи І.А.

Рішення №26 Про затвердження проекту землеустою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Мельничук О.М.

Рішення №27 Про внесення змін до рішення п’ятої сессії сьомого скликання Бондарівської сільської ради "Про надання дозволу на розробку проекуту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Крамаренко Л.О."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь