A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЖИТЛО ЗА БЮДЖЕТІ КОШТИ

Дата: 27.12.2019 14:45
Кількість переглядів: 1463

Фото без опису


 Відповідно до Законому України «Про державний бюджет» на придбання житла або грошової компенсації та поліпшення житлових умов для дітей відповідних категорій нашої громади у 2019 році  були виділені кошти в сумі 326 тис 616 грн. Розподілені кошти  спрямували для придбання житла для нашої односельчанки, особи з числа дітей позбавлених батьківського піклування, яка досягла повноліття та в свій час була поставлена на квартирний облік Бондарівською сільською радою.

 Найголовніша цінність кожної громади — це діти. Але особливою увагою завжди оточені діти, які в силу різних життєвих обставин залишились без батьківської турботи. Яка вона, доля дітей, позбавлених батьківського піклування? У кожної родини своя історія і свої проблеми, проте діти повинні бути захищені. Звісно, що мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, виведуть у повноцінне самостійне життя. Але не всі діти мають такі крила у житті. І в таких випадках, про дітей повинна дбати держава і громада, надавати  всебічну підтримку, тим дітям хто волею долі втратив сім’ю. Таку підтримку, піклування і любов вихователів отримала Ковальова Олена, яка з чотирьохрічного віку перебувала на повному державному забезпеченні. Після закінчення професійного аграрного ліцею в м. Кобеляки, повернулася в рідну громаду. Згідно рішення виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради «Про бронювання житла для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в гуртожитку тимчасового проживання для внутрішньо переміщених осіб  без права приватизації  № 46 від 28.03.2019 року», Олені була надана кімната в гуртожитку.

 В кінці  року, коли стаються новорічні дива, завдяки сумлінній, кропіткій праці відділу соціального захисту виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради, дотримуючись всіх необхідних вимог чинного законодавства, за кошти державного бюджету було придбано квартиру, загальною площею 42,63 м2, для Олени Ковальової в м.Кременчук (м-рн Крюків). Відтепер Олена має своє окреме помешкання, ключі від якого 26 грудня урочисто вручила їй селищний голова Світлана Самсонова.

 Тож від усієї громади вітаємо Олену з таким чудовим подарунком від держави до Новорічних свят, бажаємо здоров’я, миру, злагоди та сімейного затишку в новій оселі.

 

Фото без опису,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь