Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДОБРІ СПРАВИ

Дата: 12.11.2019 16:52
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

     Про добрі вчинки можна говорити багато, можна обіцяти покращити життя на селі, а можна просто взяти і зробити. Не зволікаючи із допомогою, не залишаючись осторонь від потреб і проблем самотніх людей похилого віку, дбаючи про тих, хто  найбільше очікує допомоги, зробити максимум, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу зумів депутат Новогалещинської селищної ради Олексій Матвієць.

    Всі ми добре знаємо, як нині виглядає українське село. У переважній більшості сіл основа населення – люди старшого віку. Це люди, які все життя тяжко працювали на землі. Це люди, які пережили війну й віддали всі свої сили на відновлення нашої країни.

    Нині ж вони не можуть отримати найпростіших  послуг: придбати ліки, найнеобхідніші продукти харчування, оплатити комунальні послуги. «Чому?» - спитаєте ви. Тому, що в більшості сіл надати їм цю послугу немає кому. А здоров’я, щоб поїхати навіть до найближчого райцентру, в цих людей вже не те. Хоча б частково розв’язати цю проблему вирішив Олексій Миколайович, з його ініціативи, вже місяць в селах Ревівка, Заруддя та Василенки домівки мешканців поважного віку відвідує Леся Гладка (Ісайчук).

Фото без опису

Допомогти іншому, вміти вислухати – нелегко, це дуже відповідальна робота. Але коли  знаєш, що крім тебе  цій людині ніхто не допоможе і знаєш як на тебе чекають, то це надає сил та енергії. Нову тендітну помічницю  мешканці сіл прийняли добре, дуже вдячні за допомогу та турботу. Тож побажаємо Лесі витримки, терпіння, розсудливості у відповідальній і нелегкій роботі. 

   Ми впевнені, що така ініціатива допоможе тисячам людей, які проживають у віддалених селах. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь