Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ УЧИТЕЛЯ

Дата: 03.10.2019 10:16
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

5 жовтня у багатьох країнах відзначають Всесвітній день вчителя. Офіційно його визнали в більш як ста державах. Вперше про це свято заговорили в 1994 році, коли й було засноване це свято. Україна також святкує День вчителя саме 5 жовтня.

В подарунок для освітян Новогалещинської громади, з ініціативи селищного голови Світлани Самсонової, 2 жовтня в селищному будинку культури відбувся   виступ артистів - сім‘ї Шутко з програмою "Неперевершені". Сім‘я дійсно унікальна: наймолодший Назар грає на віолончелі, так як і мама, Андрій бездоганно володіє скрипкою, Роман - майстерно грає на фортепіано, старший Остап не тільки віртуоз-скрипаль, а й справжній батько, який зумів відкрити таланти синів, розвиває їх та гордиться своїми дітьми. Це справжнє свято для всіх любителів музики. Адже їхній концерт відрізняється від академічних. Це абсолютно новий неповторний формат саме Остапа Шутка. Тут  все: і віртуозна гра, і комунікація з публікою, і гумор, і особлива домашня атмосфера, коли слухачі почувають себе найбажанішими гостями на сімейному святі. Ми висловлюємо слова щирої вдячності за концерт, за враження, за ті емоції та тепло, що дарує ця унікальна сім’я! За творчість,  що відкриває шлях до храму душі та краси

Дорогі наші вчителі! Нехай цей виступ подарує Вам піднесений настрій на чудове свято – День учителя! Бо саме вчитель завжди був і залишається взірцем високої духовної сили, ерудиції, інтелігентності, творчого горіння! Ви, як Сонце, даруєте тепло і любов своїм учням. Ви, як щедра природа, ділитесь із дітьми своїм життєвим досвідом і безцінними знаннями. Ви крок за кроком ведете дітей до вершин Країни Знань. У цей прекрасний осінній день наша громада радо вітає Вас із професійним святом – Днем учителя! Бажаємо професійних і творчих злетів у Вашій нелегкій, але потрібній справі, терпіння, оптимізму, міцного здоров’я. Ласкавої Вам долі, світлої радості і сили. Нехай нелегке, але благородне вчительське ремесло приносить Вам справжнє задоволення!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь