A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Громада традиційно відзначила День села Бондарі

Дата: 30.09.2019 11:51
Кількість переглядів: 1162

Фото без опису

28 вересня мешканці нашої громади відзначили  День села Бондарі. Свято розпочалося з покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. 

Фото без опису

В сільському будинку культури цей день зібрав багато люду, на святі були  присутні не тільки  жителі громади, а й гості села. З теплими словами до своїх односельців звернулись: голова громади Світлана Самсонова,  в.о. старости  Вячеслав Бондар,  голова ради ветеранів Євгенія Лібенко та гість свята – заступник генерального директора з фінансових питань Біланівського ГЗК Владислав Палеха.

Фото без опису

Фото без опису

Вітаючи односельчан зі святом подякували тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажали міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

За сценарієм свята, увага була приділена всім категоріям жителів села, яких вшановували щирими словами, задушевними піснями та гарними подарунками. 

Хвилини насолоди усім присутнім дарували  працівники, учасники художньої самодіяльності та аматори сцени Новогалещинського Будинку культури.

Фото без опису

Традиційно було розділено запашний святковий коровай,  адже хліб здавна сприймався як вияв пошани до людини та її праці.

Фото без опису

Святкове частування, розважальна програма для дiтей  гармонійно вплелися у вінок цьогорічного святкування Дня народження села.

Фото без опису

Шановні мешканці Бондарівського старостату! Громада щаслива розділити разом з вами радість свята, бо знаємо, що такі теплі зустрічі дарують силу та наснагу працювати і жити. Переконані, що ідучи дорогою випробувань, перед кожною людиною стоїть завдання – не розгубити людського, не втратити життєвих орієнтирів, не відірватися від землі, від того краю, де ти народився і зріс. Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя та родинного затишку. Нехай життя кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь