A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Крок до європейського суспільства: ЦНАП у Новогалещинській ОТГ

Дата: 25.09.2019 13:34
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису


Наблизити адміністративні послуги максимально до людини – це один з принципів децентралізації. І коли Україна обрала собі європейський шлях розвитку, то мала створити новий вид комунікації між владою та громадянином. Таким форматом стали Центри надання адміністративних послуг. Для цього 6 вересня 2013 року був прийнятий Закон України «Про адміністративні послуги». Спочатку ЦНАПи з’являлися у великих містах. А після активізації процесу добровільного об’єднання громад їх почали створювати і на сільських територіях. Коли є такі «прозорі офіси», як іноді називають ЦНАПи, не потрібно влаштовувати «квест» по різних інстанціях, щоб отримати необхідні довідки, бо більшість послуг надаються в одному місці.

     Нині в приміщенні селищної ради, в рамках Угод про соціальне партнерство з Біланівським ГЗК, проводяться ремонтні роботи щодо створення  ЦНАПу в Новогалещинській об’єднаній громаді. Тож невдовзі, для мешканців громади, відчинить свої двері нове приміщення Центру з надання адміністративних, правових та соціальних послуг.  В плані роботи ЦНАПу, який буде функціонувати, підписання Меморандумів про співпрацю з Центром зайнятості та з Пенсійним фондом, за умовами яких в ЦНАП будуть приїздити  фахівці зазначених структур і вести повноцінний прийом громадян.

      Наша громада змінюється і поступово стане громадою, де забезпечення високої якості послуг та високої якості життя громадян є найвищим  пріоритетом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь