Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Особливий День Знань у ліцеї

Дата: 16.09.2019 14:53
Кількість переглядів: 904

Фото без опису


Так як всі школярі проводять більшу частину свого життя в стінах ліцею, то насамперед повинні бути створені комфортнї умов для учнів.

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти , а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах ліцею.

Про це подбали і в нашій громаді. До початку навчального року для учнів ліцею підготували не один сюрприз…

В рамках Угод про соціальне партнерство з Біланівським ГЗК проведено  ремонтні роботи приміщення Новогалещинського ліцею. Оновлену актову залу  відкрили  до Дня Знань. Раніше актова зала перебувала у жалюгідному стані, тому дуже соромно було перед батьками за такі умови для дітей. Тепер тут здійснено капітальний ремонт і приміщення набуло абсолютно нового вигляду. Учні отримали місце для змістовного дозвілля та всебічного розвитку.

У відремонтованій актовій залі можна сміливо організовувати шкільні заходи та збори для батьків.  Педагоги та учні впевнені, що тепер свята в школі будуть проводитися яскравіше, веселіше і урочистіше. 

Наш ліцей – це другий дім для дітей, і як в будь-якій оселі має бути місце, де можна смачно пообідати. Для учнів ліцею їдальня має велике значення тому, що уроки вимагають багато сил та енергії, а смачний обід враз придасть бадьорості. Вся шкільна родина з нетерпінням чекала відкриття  оновленої їдальні, і коли це сталося – всі були в захваті!  По-перше, дуже вдало підібрана кольорова гама, яка заспокоює. Також на кухні встановлені нові робочі поверхні, приємно тепер бачити наших задоволених працівників їдальні. Зала для учнів вмебльована новими столами і стільцями. Сподіваємося, що не одне покоління учнів нашого ліцею матиме можливість харчуватись в такій прекрасній обстановці. А посмішка дітей, задоволених обідом, –  буде найкращою нагородою за турботу.

І це не останній приємний сюрприз, який чекав учнів  до нового навчального року. Внесено креативність у вигляд будівлі та проведено капітальний ремонт сходів, а на подвір’ї ліцею покладено нову тротуарну плитку.

Тож бажаємо нашим дітям ніколи не втрачати бажання вчитися та із задоволенням іти до ліцею.


Фото без опису


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь