Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Особливий День Знань у ліцеї

Дата: 16.09.2019 14:53
Кількість переглядів: 916

Фото без опису


Так як всі школярі проводять більшу частину свого життя в стінах ліцею, то насамперед повинні бути створені комфортнї умов для учнів.

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти , а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах ліцею.

Про це подбали і в нашій громаді. До початку навчального року для учнів ліцею підготували не один сюрприз…

В рамках Угод про соціальне партнерство з Біланівським ГЗК проведено  ремонтні роботи приміщення Новогалещинського ліцею. Оновлену актову залу  відкрили  до Дня Знань. Раніше актова зала перебувала у жалюгідному стані, тому дуже соромно було перед батьками за такі умови для дітей. Тепер тут здійснено капітальний ремонт і приміщення набуло абсолютно нового вигляду. Учні отримали місце для змістовного дозвілля та всебічного розвитку.

У відремонтованій актовій залі можна сміливо організовувати шкільні заходи та збори для батьків.  Педагоги та учні впевнені, що тепер свята в школі будуть проводитися яскравіше, веселіше і урочистіше. 

Наш ліцей – це другий дім для дітей, і як в будь-якій оселі має бути місце, де можна смачно пообідати. Для учнів ліцею їдальня має велике значення тому, що уроки вимагають багато сил та енергії, а смачний обід враз придасть бадьорості. Вся шкільна родина з нетерпінням чекала відкриття  оновленої їдальні, і коли це сталося – всі були в захваті!  По-перше, дуже вдало підібрана кольорова гама, яка заспокоює. Також на кухні встановлені нові робочі поверхні, приємно тепер бачити наших задоволених працівників їдальні. Зала для учнів вмебльована новими столами і стільцями. Сподіваємося, що не одне покоління учнів нашого ліцею матиме можливість харчуватись в такій прекрасній обстановці. А посмішка дітей, задоволених обідом, –  буде найкращою нагородою за турботу.

І це не останній приємний сюрприз, який чекав учнів  до нового навчального року. Внесено креативність у вигляд будівлі та проведено капітальний ремонт сходів, а на подвір’ї ліцею покладено нову тротуарну плитку.

Тож бажаємо нашим дітям ніколи не втрачати бажання вчитися та із задоволенням іти до ліцею.


Фото без опису


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь