A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочисте відкриття музичного кабінету

Дата: 11.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 1088

Фото без опису


Культура — це складна цілісність, яка включає в себе знання, вірування, мистецтво, мораль, закони, звичаї, здібності і звички, що набуваються і досягаються людиною як членом суспільства. Заклади культури  виступають основним осередком для здійснення культурно-просвітницької діяльності. Для надання якісних послуг всім верствам населення, будівля закладу культури повинна відповідати вимогам сьогодення.

Фото без опису


10 вересня, після реконструкції, відбулося урочисте відкриття музичного кабінету Новогалещинського будинку культури, який виконуватиме функцію філіалу музичної школи. Тепер наші діти матимуть можливість займатися вдома і не витрачати час на поїздки до Козельщини.

Радість працівників культури, вихованців гуртків та учасників художньої самодіяльності прийшли розділити: селищний голова Світлана Анатоліївна  Самсонова, працівники виконавчого комітету, депутати селищної ради Іван Олексійович Гурин та Юрій Іванович Бульбаха, а також батьки вихованців.

Фото без опису


Фото без опису


Голова селищної ради привітала присутніх з важливою подією та підкреслила, що влада і надалі приділятиме значну увагу розвиткові культури та здібностей талановитих дітей. Буде прикладено максимум зусиль, щоб наші діти мали кращі умови та навчались з більшим натхненням для наступних здобутків на музичних конкурсах, щоб примножувати славу рідної громади. 

Фото без опису


Після перерізання символічної стрічки, під музичний супровід і щирі оплески,  гостей запросили до приміщення на «оглядини». Для присутніх гостей, батьків і дітей  було продемонстровано музичну майстерність вихованців та викладачів, а також солодке частування від господарів закладу.

Фото без опису


Фото без опису


Тож сподіваємося і на подальші зміни на краще в нашій культурі, бо коли всі працюють заради однієї мети – з’являється в десятки разів більше натхнення до праці і розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь