A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СТОП ВАНДАЛІЗМ!

Дата: 10.09.2019 10:49
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису


Що таке автобусна зупинка? Формальність. Місце, де автобус має зупинитися, щоб висадити одних пасажирів та прийняти інших. Часто у зупинки немає ні атрибутів, ні дорожнього знаку поруч. Просто всі знають, що автобуси зупиняються коло магазину, вокзалу чи на повороті. З цієї точки зору будівництво комфортабельних зупинок – марне витрачання грошей. Але з іншого боку, набагато приємніше чекати на автобус, сидячи на гарній лавочці під дахом, куди не потрапляє дощ та гаряче сонце. Крім цього, зупинка суттєво посилює безпеку пасажирів. Саме цей «безпековий» елемент і вплинув на те, що у нашій громаді з’явилося декілька новеньких зупинок громадського транспорту. Громада розвивається. Як ніколи за останні роки, багато робиться для розвитку місцевої інфраструктури. Але... Минуло лише три дні, як працівниками місцевого підприємства ТОВ НВП «Галещина-Агро» було встановлено новесенькі, щойно виготовлені зупинки. Вже вчора одну з них було понівечено - комусь не прийшлася до душі чи то серця дошка оголошень і її було безжально зірвано…. Чому?!

Більшість наших мешканців прагнуть, щоб селище/село в якому вони живуть ставало тільки кращим. Проте є й такі несвідомі громадяни, які своїми ж руками руйнують зроблене іншими. Навряд чи сюди приїздять з інших міст/сіл, щоб щось понівечити чи поламати. Прикро, коли нищать новісінькі зупинки, щойно встановлені світильники чи виривають просто із землі урни, ламають лавочки, розмальовують будівлі.
Вандалізм – це наша біда, якої ми ніяк не можемо і не хочемо позбутися. Почнімо кожен з себе, а коли з собою все гаразд, то може спробуємо навчити/направити того хто поруч!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь