A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання з Першим вересня

Дата: 02.09.2019 10:22
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису


1 вересня – це знаменна подія, яка відкриває двері шкіл, коледжів та ВНЗ. Особливо хвилюючим цей день буде для  вчорашніх малюків нашої громади, перед якими з першим шкільним дзвоником відкриється новий світ, повний дивовижних можливостей і безперервного вдосконалення своїх знань.

Сьогодні ми говоримо про модернізацію системи освіти, впровадження сучасних форм та інноваційних методів навчання, про необхідність отримання якісних та актуальних знань. Успішна реалізація таких програм багато в чому є результатом плідної діяльності керівництва та педагогічного складу навчальних закладів – людей активних, відданих своїй професії, які дають школярам і студентам знання, досвід, що в майбутньому стануть для них фундаментом патріотизму, національної взаємоповаги й загальнолюдських цінностей.

Дорогі наші школярі, студенти! У ваших руках майбутнє нашої країни. Від ваших сьогоднішніх успіхів у навчанні залежить, чи стане наша громада процвітаючим регіоном  щасливої України. Кожна ваша маленька перемога – хороша оцінка, успішно складений залік, із повною віддачею зроблена самостійна робота – наближає нас до цієї мети. 

Бажаємо вам успіхів, високих досягнень і блискучих перемог! Нехай новий навчальний рік принесе безліч цікавих зустрічей, відкриттів, знань і досягнення намічених цілей!

Зі святом вас, друзі!

Океан знань невичерпний, і, так чи інакше, ми вчимося все життя. Нехай ніколи в нас не згасне інтерес до нового, і нехай всі набуті знання йдуть лише на користь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь