Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Феєричний фінал

Дата: 19.07.2019 10:34
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

17 липня в місті Карлівка пройшов фінальний гала-концерт регіонального пісенного конкурсу «СПІВАЙМО РАЗОМ!», який відбувся за підтримки Лариси Босенко. В концерті прийняли участь виконавці, які перемогли у відбіркових турах, що проходили на теренах Полтавщини. В залі панувала особлива атмосфера, адже виступали найталановитіші вокалісти Полтавського краю –  ті, хто вже  не уявляє своє життя без виступів на сцені! Концерт вразив гостей розмаїттям програми, об’єднавши у собі різноманітні та різнопланові номери.

Ми горді тим, що вісім Новогалещинських дарувань стали   учасниками неповторного музичного дійства та продемонстрували свій співочий талант. Це - вокальний ансамбль «Мелодика» у складі: Бражник Дар’ї, Лабунець Дарини,  Лисовської Олександри та Матвіїв Христини, Солістка - Альона Телятник.

Фото без опису

Фото без опису

Справжньою перлиною концерту був виступ маленьких зірочок - Гурту «Sunny kids» у складі: Лабунець Катерини, Рило Кіри та Сулейкіної Діани, які не залишили байдужими слухачів, зірвавши шквал овацій!

Фото без описуФото без опису

Виступ легендарного гурту «Краяни» у складі якого, до речі, співає наша талановита землячка Аліна Філіпюк, у фіналі конкурсу буквально підірвав зал і став найяскравішим моментом гала-концерту.  

Фото без описуФото без опису

Гала-концерт залишив надзвичайне враження та піднесений настрій, оскільки пройшов дуже грандіозно та помпезно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь