A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Прохання до громадян, юридичних осіб та підприємців

Дата: 17.07.2019 11:03
Кількість переглядів: 789

Фото без опису


Адміністрація КП «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради» інформує  Вас про те, що згідно з чинним законодавством України, а саме відповідно до ст. 351 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг. Виконавцем послуг з вивезення побутових відходів визнано комунальне підприємство «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради».

Згідно з п.1 ч.3 ст.20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживач зобов'язується укласти договір на надання житло-комунальних послуг. До категорії споживачів вищевказаний Закон відносить фізичних і юридичних осіб, які отримують житлово-комунальні послуги. Згідно Правил благоустрою території Новогалещинської ОТГ, до порушень цих Правил відноситься відсутність у підприємств, установ, організацій, підприємців, мешканців, які мають у власності або користуванні приміщення (будівлі, споруди), договору на вивезення побутових відходів зі спеціалізованими організаціями. Відповідно до Правил благоустрою, при виявлені фактів порушення Правил благоустрою уповноважені на те органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне провадження. Згідно зі ст. 152 "Кодексу України про адміністративні правопорушення", порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до1360грн.). Тобто, відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушення Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території Новогалещинької ОТГ і тягне за собою адміністративну відповідальність.

Прохання до жителів Новогалещинської селищної ради звернутись в комунальне підприємство «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради» для оформлення договору на вивезення твердих побутових відходів.

Отримати додаткову чи роз'яснювальну інформацію можна за телефоном: (068) 3338364

З повагою, Адміністрація КП «Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь