Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКИЙ СЕМІНАР ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ ТА ЇХ БАТЬКІВ В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 27.06.2019 11:14
Кількість переглядів: 304

26 червня 2019 року, з нагоди відзначення 23-ї річниці з дня прийняття Конституції України, працівниками Козельщинського районного сектору філії «Центру пробації» в Полтавській області, Козельщинського відділення безоплатної правової допомоги та Козельщинської районної філії обласного центру зайнятості було проведено правопросвітницький захід з елементами профорієнтації для неповнолітніх клієнтів пробації та їх батьків.
У ході семінару старший інспектор районного сектору Ірина Жадан розповіла учасникам, що Конституція України 1996 року стала першою загальновизнаною у всьому світі Конституцією незалежної української держави. Вона визначає основи суспільного і державного ладу, права і свободи людини і громадянина, порядок організації і функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Аліна Литовченко, начальник бюро правової допомоги, надала інформацію клієнтам пробації про податкову знижку на навчання, хто має право її отримати та які саме документи необхідні, для отримання податкової знижки. У свою чергу, провідний фахівець з питань зайнятості, Марина Касай розповіла про основні та актуальні на сьогодні види професій, про можливість проходження профорієнтаційного тестування та презентувала навчальні заклади професійно-технічної освіти Державної Служби Зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь