A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування ДНЯ СЕЛИЩА

Дата: 03.06.2019 15:00
Кількість переглядів: 1763

Фото без опису


Теплого суботнього дня  громада селища Нова Галещина згуртувалася аби відпочити від виснажливих робочих буднів і хоч на мить забути про домашні клопоти та щоб продовжити незмінну традицію – святкування Дня селища.

Розпочалось свято селища спортивними змаганнями з міні-футболу, у якому взяли участь чотири футбольні команди. І почесне місце здобула команда «Молодь», за що нагороджена СЕРТИФІКАТОМ на 5000 грн. Три інші команди отримали солодкі подарунки, а наймолодші учасники, команда «Орлята», разом з солодощами отримали грошову винагороду у розмірі 500 грн., та ще й безкоштовні квитки на атракціони.

Фото без опису

Також традиційно відбувся шаховий турнір, учасниками якого були 14 шахістів з Нової Галещини, Козельщини та Лутовинівки.

Фото без опису

Переможцями шахового турніру серед дітей стали: Заплоцінський Антон (смт Козельщина)-1 місце, Свинаренко Антон (смт Нова Галещина)-2 місце, Кот Микола (с.Лутовинівка)-3 місце. В категорії дорослі призові місця розподілені наступним чином: Хорєв Геннадій (смт Козельщина)-1 місце, Ситник Володимир (смт Нова Галещина)-2 місце, Саричев Федір (смт Козельщина)-3 місце.

В парку біля селищного будинку культури зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого, зручно розташувавшись по всій території.

Фото без опису

Малечу розважали аніматори, діти бавилися на атракціонах, батутах та великих надувних гірках. Безкоштовні квитки на атракціони, оплачені виконавчим комітетом селищної ради, діти мали змогу виграти, взявши участь у різних видах номінацій для «Книги рекордів Нової Галещини», які проводилися працівниками культури.

Всіх присутніх частували смачним короваєм, який подарував на свято керівник СФГ «Атланта» Кравченко Василь Анатолійович. Смачну кашу приготували повари ЗДО «Казка» та Новогалещинського ліцею. Велике спасибі від усіх мешканців, які були на святі та смакували кашу!!! Також працювала виїзна торгівля із різноманітними стравами та смаколиками.

Свято розпочалося із концертної програми, до якої підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно, адже таке дійство у селищі буває раз на рік. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. 

На урочистостях з нагоди Дня селища добрі слова вітань і побажань линули з уст голови об’єднаної громади Самсонової Світлани Анатоліївни, в.о. генерального директора ТОВ Біланівький ГЗК Палехи Владислава Юрійовича, керівника та засновника СФГ «Атланта» Кравченка Василя Анатолійовича.

Фото без опису

Селище наше красиве і квітуче. Але все ж справжньою його окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. Родзинкою урочистостей стало вітання, нагородження в різних номінаціях та вручення подарункових сертифікатів багатодітним родинам та родинам учасників АТО.

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

Односельчани - велика родина, тож святкували по-родинному затишно,  бажали одне одному  міцного здоров’я, рясного врожаю, процвітання, побільше пісень та лелек до осель. Привітання виступаючих перепліталися художніми номерами, вокально-хореографічними композиціями у виконанні солістів селищного будинку культури. Запальні танці піднімали настрій і викликали почуття гордості за своїх дітей і онуків-артистів, аматорів хореографічного мистецтва. Вітання від рідних людей, чудові пісні про рідну землю, рідне селище, про матір, кохання, хліб на столі,  створили чарівну атмосферу на святі. Цього дня було цікаво всім: і дорослим, і малим.

Фото без опису

Свято завершилося шоу програмою «Файєр-шоу» та феєрверком.

А наступного дня, з нагоди всесвітнього Дня захисту дітей, для всіх дітей громади, артистами Полтавського академічного обласного театру ляльок була представлена розважальна програма «ФІКСІ-ШКОЛА», після програми відбувся перегляд мультиплікаційного фільму та частування морозивом.

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису

За допомогу в організації заходів ми щиро вдячні нашим спонсорам: ТОВ «Біланівський ГЗК», ПРАТ «Полтавський ХПП», СФГ «Атланта» та місцевим фермерам і підприємцям.

Святкування відбулося на славу, бо зібрались найрідніші люди, ті, які працюють заради добробуту селища, які народились, живуть і своїми справами уквітчують маленьку батьківщину.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь