A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 24.05.2019 11:40
Кількість переглядів: 1435

Фото без опису


Сьогодні, 24 травня в Новогалещинському ліцеї та в Зарудянській початковій школі, відбулося свято Останнього дзвоника. Для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в рідній школі.

Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, вчителів, батьків та просто гостей. Відкрила святкову лінійку на подвір’ї Новогалещинського ліцею своїм привітанням Новогалещинський селищний голова Самсонова Світлана Анатолівна. З її уст линули слова вітання, сердечної подяки та, за традицією, було вручено святкові подарунки.

На святі в Новогалещинському ліцеї також були присутні начальник відділу освіти виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради Сивокінь А.І., заступник генерального директору Біланівського ГЗК з земельних питань Тютюнник Л.О., та пастор Церкви Християн Адвентистів Чильдінов С.В.. Від них також звучало багато вітань та щирих слів подяки за самовіддану працю, як учням так і вчителям нашого ліцею, а також побажання гарних літніх канікул. Тютюнник Л.О. також вручив трьом нашим учням подарункові сертифікати на путівки до ДСОЦ «Горизонт», з побажаннями гарно відпочити та оздоровитися після активно проведеного навчального року.

Заступником директора з навчальної роботи Новогалещинського ліцею Шевченко Л.О., було зачитано наказ директора ліцею №49 про завершення навчального 2018/2019 років, та разом з самим директором Кіріченко В.П., було оголошено та вручено чималу кількість грамот та подяк найкращим та найактивнішим учням ліцею. Також були нагороджені і самі педагоги за багаторічну працю та вагомий внесок у виховання підростаючого покоління, це Кравченко Н.А., Панасенко Н.О., Ерунова Л.В. та Золотар Т.С.. Щира подяка їм, та усьому педагогічному колективу за їхню нелегку працю!

Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить підсумок всього навчального року.
Але все це вже позаду...

Сьогодні, з настанням довгоочікуваних літніх канікул бажаємо усім нам миру, процвітання, добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у наших оселях та родинах!

Сьогодні кажемо - «до побачення!» шкільним подвір’ям, - «до зустрічі першого вересня!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь