A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Свято Матері в Храмі Іоанна Богослова

Дата: 13.05.2019 13:31
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

«Перед Богом мама на колінах,
Щирим серцем молиться вона.
І горить незмінна і нетлінна
Віра—непідкупна і міцна


У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя  - Свято Матері.

Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – Матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !

В Храмі Іоанна Богослова, за участі вихованців Недільної школи  пройшов  зворушливий, хвилюючий, цікавий  захід до Дня Матері. Керівники Недільної школи Матвіїв Лариса Василівна та Ручкіна Світлана Іванівна запросили на свято  матусь своїх вихованців, щоб кожна з них відчула любов і доброту своєї  дитини. Адже для кожної людини дуже важливо і дуже потрібно хоча б раз на рік зупинитися в цій життєвій метушні, згадати про найдорожчу людину на землі, яка подарувала життя, піклується, оберігає, захищає, допомагає своїй дитині усе своє життя !

Великого значення приділяють керівники Недільної школи вихованню безмежної поваги та любові  до берегині кожного роду, кожної сім’ї  - мудрої Жінки – Матері через проведення масових заходів. Святкування відбулося  з подарунками, які діти виготовили власноруч, вкладаючи свою безмежну любов до матусь, віршами , піснями та  солодощами.

З теплими та щирими словами  до керівників, вихованців Недільної школи та гостей  звернулася Новогалещинський селищний голова Світлана Анатоліївна Самсонова. Вона подякувала за змістовний теплий захід та добро, яке сіють Лариса Василівна та Світлана Іванівна в дитячих душах.

Адже головне, щоб діти уміли  цінувати любов  Матері. Бути дбайливими до цієї любові. Не ображати її випадковою грубістю, різким словом, неслухняністю. Адже лише мама думає про нас завжди і скрізь. Тільки мама завжди приймає нас такими, які ми є. Серце її завжди з своєю дитиною.

Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь