A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З турботою про людей

Дата: 13.12.2018 16:34
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

Підтримка окремих  категорій соціально незахищених верств населення є нашим постійним обов’язком. Сьогодні більшість малозабезпечених,  багатодітних родин та людей похилого віку потребують  допомоги. З настанням холодів гостро постала проблема забезпечення пільгових категорій населення громади твердим паливом. В даний момент один кубометр дров коштує близько 700 гривень, що є відчутною сумою для людей, які проживають на одну пенсію та сімей, доходом яких є державна соціальна допомога. Тому питання забезпечення людей дровами селищний голова Світлана Анатоліївна Самсонова взяла під особистий контроль.

  Згідно Договору про соціальне партнерство з Біланівським ГЗК,  мешканці сіл Бондарі, Остапці, Заруддя, Василенки, Ревівка,  які відносяться до пільгової категорії населення, були забезпечені твердим паливом (дровами). В.о. старости В’ячеслав Миколайович Бондар особисто забезпечив розпилювання та підвезення дров до садиб громадян.

  Комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради  постійно проводить роботи по благоустрою територій та вирізанню аварійних, сухостійних дерев. Паливні дрова, за дорученням селищного голови, отримують громадяни, які попередньо звернулись із заявою до селищної ради про надання допомоги. В результаті проведених робіт, понад 40 сімей пільгових категорій забезпечено твердим паливом (дровами).

 Новогалещинська селищна рада на чолі з селищним головою  у своїй роботі приділяє значну увагу проблемам людей соціально незахищених та пільгових категорій і намагається максимально задовольняти  прохання щодо надання допомоги у вирішенні тих питань, які їх турбують.

Громада дбає про своїх мешканців, адже тільки разом можливо долати труднощі та бути сильнішими.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь