Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День працівника освіти в Новій Галещині

Дата: 08.10.2018 16:45
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

 

5 жовтня у багатьох країнах відзначають Всесвітній день вчителя. Офіційно його визнали в більш як ста державах світу. Вперше про таке свято заговорили в 1994 році, коли й було засноване це свято.

Всесвітній день вчителя сьогодні святкують не тільки вчителі шкіл, а й викладачі вищих навчальних закладів, працівники сфери освіти і всі, хто вважає себе причетним до навчання молодого покоління. Всесвітній день вчителя — прекрасний привід, щоб згадати про високу роль вчителя в сучасному суспільстві. Саме тому на різних державних рівнях прийнято в цей день вітати педагогів, відзначаючи їх заслуги перед країною.Дата для святкування Всесвітнього дня вчителя була обрана невипадково. У цей день в 1966 році відбулася паризька міжурядова конференція, темою якої став статус вчителів. Всі норми щодо цього питання згодом задекларувала

організація ЮНЕСКО.

Україна також святкує День вчителя саме 5 жовтня. Іноді проведення урочистих заходів переноситься на сусідні дати, якщо 5 жовтня припадає на вихідний день тижня. 5 жовтня 1994року Всесвітній день учителя відзначався вперше, і з тих пір святкові заходи незмінно проходять 5 жовтня.

Відбулося таке свято і в Новогалещинській громаді. В будинку культури зібралися всі, хто пов’язав свою долю з педагогічною професією. Дуже приємно було бачити в залі педагогів і вихователів , які знаходяться на заслуженому відпочинку. Глядацька зала майоріла осінніми квітами і розквітала посмішками вихованців та педагогів, настрій у залі панував особливо піднесений і радісний. Учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені сценки із шкільного життя.

Багато гарних, щирих, теплих слів було сказано на адресу вчителів та вихователів.Учні не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, танці і пісенні вітання ,  які дарували діти, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.

 За сумлінну працю, високу результативність у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагоги були нагородженні грамотами та подяками Новогалещинського відділу освіти.

Дорогі наші педагоги!

Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь